Duguláselhárítás, kamerás cső- és csatornavizsgálat … Minden, ami vízvezeték.

Rólunk – DRAIN MASTERS Kft.

Kedves Látogató! Hadd mutatkozzam be Neked.

Hubai István vagyok, a DRAIN MASTERS Kft. vezetőjeként duguláselhárítással foglalkozom immáron 15 éve. Szakmám szerint eredetileg vízvezetékszerelő vagyok, így a szakmai tudásom a duguláselhárítási szolgáltatásunk keretein belül alkalmazom mind a mai napig. Vízvezetékszerelő-szemmel sokkal átláthatóbb számomra az adott épület vezetékrendszere, a felmerülő hiányosságokat, hibákat azonnal észreveszem.

A DRAIN MASTERS Kft. tevékenységi körébe tartozik az ipari és a lakossági duguláselhárítás, csatornatisztítás, csőfagyasztás, emellett a vízszivattyúzás illetve a magasnyomású szemcseszórás is, amely segítségével a síremlékek felületi tisztítása és a graffitik eltávolítása történik.

A DRAIN MASTERS Kft. a duguláselhárítással eltöltött 15 év alatt rengeteg problémás helyzetet sikerrel orvosolt, hiszen a sokéves tapasztalatunknak köszönhetően gyakorlatilag nincs előttünk megoldhatatlan dugulás. A duguláselhárítás leghatékonyabb módszereivel dolgozunk és korszerű gépparkunk segítségével, bontás nélkül oldjuk meg a legtöbb dugulást.

Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, hiszen tudjuk, hogy amit mi elvégzünk, az a lehető legprecízebb munka. Olyan alapossággal és tisztasággal dolgozunk, mintha a saját házunkban lenne a probléma.

Leszámolunk a dugulással - Drain Masters

Drain Masters szolgáltatások

Duguláselhárítás (ipari és lakossági)

Kamerás cső- és csatornavizsgálat

Csatornatisztítás és vízszivattyúzás

Vízvezeték szerelés, csatornázás

Csőbélelés

Csőfagyasztás